Slimme oplossingen voor

Comfortabel, Veilig en Toekomstbestendig wonen


Speciaal voor u!

Lezersaanbieding KBO Limburg

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dat willen we allemaal. Gelukkig zijn er steeds meer slimme oplossingen die maken dat dat veilig en comfortabel kan. Speciaal voor u hebben we in samenwerking met het KBO-Magazine twee aanbiedingen samengesteld: 10% korting op een video-intercom en een gratis 'Levensloopbestendig wonen scan' t.w.v. € 75,-. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor vakkundige installatie van de video-intercom.

Hieronder vindt u meer informatie over deze aanbiedingen. Wees er snel bij want de aanbiedingen gelden tot 1 december 2018.

10% korting op video-intercom

Heeft u dat ook wel eens? Dat er 's avonds laat nog iemand aanbelt en u eigenlijk liever niet de voordeur open wilt maken? Met een video-intercom kunt u op een scherm zien wie er voor deur de staat. U kunt de aanbeller zien terwijl deze u niet ziet en zelfs niet hoeft te merken dat u thuis bent. Veilig in huis bepaald u zelf of u naar de voordeur gaat. Wel zo veilig!

Meer informatie over de verschillende video-intercoms leest u hier. Voor elke situatie en persoonlijke wensen kunnen wij een video-intercom of deurcamera leveren en installeren. Voor u als lezer van het KBO-Magazine is er al een deurcamera vanaf € 99,-!

Graag leggen wij u alle mogelijkheden uit en kijken we samen naar de situatie bij uw voordeur. U krijgt een helder advies en indien gewenst komen we de video-intercom installeren.

Wilt u ook met een veilig gevoel de voordeur openen?
Stuur ons dan via onderstaande knop uw gegevens en wij nemen contact met u op. U mag ons ook bellen op telefoonnummer 046 - 234 01 01.

Gratis "Levensloopbestendig wonen scan"

Wilt u ook nog graag lang in uw eigen woning blijven wonen? Ook als een dagje ouder wordt? Dan is het goed om na te denken of uw huidige woning ook in de nabije toekomst een comfortabel en veilig thuis kan blijven. Hoe is het met de badkamer? Zijn er mogelijk onveilige situaties in huis? Woont u alleen en u komt te vallen; kunt u dan snel hulp inschakelen?

Aan de hand van onze 'Levensloopbestendig Wonen Scan' bekijken we samen met u de woning en de woonomstandigheden. U ontvangt een helder advies over mogelijke aanpassingen en oplossingen waarmee u nog lang veilig en comfortabel in de eigen woning te kunnen blijven wonen.

Wilt u gratis en geheel vrijblijvend inzicht in de levensloopbestendigheid van uw woning en hoe we onveilige situaties voor u kunnen wegnemen?
Stuur ons dan via onderstaande knop uw gegevens en wij nemen contact met u op. U mag ons ook bellen op telefoonnummer 046 - 234 01 01.

question_answer Neem contact met mij op