23 oktober 2019

Binnenkort openen wij onze webshop

Comfocare webshop.jpg
Algemeen, Actueel

"De best passende oplossing voor uw persoonlijke situatie" dat beloven wij. Of het nu een video-deurbel of een uitgebreide alarminstallatie betreft, wij luisteren naar je verhaal en wensen. Aan de hand daarvan adviseren we je over de mogelijkheden en daarbij passende producten. Steeds vaker krijgen wij vragen van klanten die zichzelf graag een beeld willen vormen van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Hiervoor openen we binnenkort een webshop op onze site.

Meer dan alleen losse producten
Vaak is de beste oplossing méér dan alleen een los product. Zo kan bijvoorbeeld een 45-gradenbeugel of RVS-regenkapje bij een video-deurbel voor een beter beeld zorgen. Of wil je bij het Personen Hulpoproepsysteem een extra drukknop; één voor je moeder en één voor je vader. In onze webshop wordt het mogelijk aanvullende producten en accessoires te kiezen die zorgen dat je nog meer plezier beleeft aan je aankoop.

Zelf doen of samen doen
Voor de "Handige Harrie's of Ellie's", die zelf graag aan de slag gaan met onze producten, wordt het mogelijk het product, toebehoren en opties rechtstreeks vanuit ons magazijn geleverd te krijgen. Daarnaast zullen we bij de diverse oplossingen de mogelijk bieden de complete oplossing "installatieklaar" af te leveren. Wij zorgen voor bijvoorbeeld voor het instellen van de software, voorzien de producten van aansluitbedrading of stellen het product samen uit de losse componenten.

Zelf hoef je slechts de producten te monteren en "de stekker in het stopcontact te steken". Daarbij zorgen wij voor een duidelijke handleiding en mocht het desondanks niet lukken dan helpen we telefonisch op stand. Uiteraard blijft het ook mogelijk dat wij de volledige installatie bij je thuis te verzorgen. Ook dit kun je dan in de webshop aangeven. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een installatie-afspraak.

Wil je nu al meer weten over de mogelijkheden en kosten van onze oplossingen voor Comfortabel, Veilig en Levensloopbestendig wonen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 046 - 234 01 01 of stuur een bericht via onderstaande knop:

NEEM CONTACT MET ONS OP!