Slimme oplossingen voor

Comfortabel, Veilig en Levensloopbestendig wonen

 

 

Lezersaanbieding Nummer 1 oktober 2020.png

Speciaal voor lezers van Nummer 1

Oktoberactie

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dat willen we allemaal. Ook het overheidsbeleid in Nederland is erop gericht om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis in de vertrouwde omgeving te laten wonen. Gelukkig zijn er steeds meer slimme oplossingen die maken dat dat veilig en comfortabel kan. Een voordeurbel met beeldscherm, personenalarmering met alarmknop, rook- en koolmonoxidemelders of een professioneel inbraakalarmsysteemZomaar een willekeurige greep uit de onze slimme oplossingenSpeciaal voor de lezers van Nummer 1 hebben wij nu een kortingsactie!

Wees er snel bij want de aanbiedingen gelden
tot 1 november 2020 en OP = OP!

€ 25,- korting op videodeurbel

Herkent u dit? Dat er 's avonds laat iemand aanbelt en u de voordeur eigenlijk liever niet open wil maken? Met een videodeurbel kunt u op een scherm zien wie er voor deur de staat. U kunt de aanbeller zien terwijl deze u niet ziet en zelfs niet hoeft te merken dat u thuis bent. Veilig in huis bepaald u zelf of u naar de voordeur gaat. Wel zo veilig!

Graag leggen wij u alle mogelijkheden uit en kijken we samen naar de situatie bij uw voordeur. U krijgt een helder advies en indien gewenst komen we de video-intercom installeren. Meer informatie over de verschillende video-intercoms leest u hier.

Videodeurbel met vast kleurenscherm

TMZ01 - Videodeurbel met vast scherm (2).pngMet deze videodeurbel wordt u nooit meer verrast met wie voor de deur staat. Door de bedrade aansluiting tussen camera en scherm is er geen Wifi- of internet-aansluiting nodig. Dit maakt deze videodeurbel voor elke woning geschikt. Kijk voor meer info in onze webshop.

Nu van € 199,- voor € 174,-

Wilt u ook met een veilig gevoel de voordeur openen?
Stuur ons dan via onderstaande knop uw gegevens en wij nemen contact met u op. U mag ons ook bellen op telefoonnummer 046 - 234 01 01.

Alarmknop 1e maand gratis

U  woont zelfstandig en dat bevalt prima. Maar toch… stel dat er wat gebeurt. U komt ongelukkig ten val of u voelt zich plotseling onwel. Met een druk op de knop kunnen buren, een familielid of mantelzorger worden oproepen. Dat is een veilig gevoel. 
 

Zodra de hulpknop wordt ingedrukt zal het het systeem de ingestelde contactpersonen gaan bellen en blijft dit doen totdat één van deze personen de hulpoproep bevestigd heeft. Dan kan via de luidspreken en microfoon in het basisstation met elkaar gesproken worden. 

Personenalarmering met hals/polszender

Aanbieding alarmknop voor senioren Nummer 1 oktober 2020.pngHet systeem maakt gebruik van een betrouwbare GSM-verbinding en kan daardoor op elke gewenste plek in huis worden geplaatst, bijvoorbeeld op het nachtkastje nast het bed of een centrale plek in de woonkamer.
Kijk voor meer info in onze webshop.

Nu 1e maand gratis t.w.v. € 24,95

Wilt meer informatie over de mogelijkheden van deze alarmknop?
Stuur ons dan via onderstaande knop uw gegevens en wij nemen contact met u op. U mag ons ook bellen op telefoonnummer 046 - 234 01 01.