Slimme Audio & Video voor
Comfortabel, Veilig en Toekomstbestendig wonen

Deze oplossing maakt deel uit van het ComfoCare concept

Comfortabel wonen

Onze concepten zijn integrale totaaloplossingen, geheel afgestemd op de persoonlijke wensen. Wij adviseren je graag over een passende totaaloplossing.

Dat klinkt als muziek in de oren!

Slimme Audio & Video

Mooie muziek en goed beeld, daar krijg je energie en goede zin van. Vanuit je relaxstoel, comfortabel op de bank, of misschien wel in bad je favoriete film of serie bekijken? In elke kamer in huis dezelfde muziek luisteren? Met onze slimme audio & video-oplossingen maken we het mogelijk.

Overal en op elk moment kun je naar je favoriete muziek luisteren: tijdens het koken, ’s avonds op de bank, bij het wakker worden in bed en tijdens je relaxmomentje op een zonnige dag in de tuin. Gemakkelijk te bedienen vanaf je smartphone. In elke kamer dezelfde muziek of juist voor iedereen in huis een eigen muziekkeuze. Aan de hand van je persoonlijke wensen brengen we de mogelijkheden in beeld en realiseren we de ideale oplossing.

  • Foto's en film-opnames vanaf de smartphone of tablet beluisteren en bekijken op de TV of via een beamer.
  • TV kijken en muziek luisteren op elke plek in en om huis waar;
    van de woonkamer tot de badkamer en zelfs in de jacuzzi in de tuin.
  • Met een handige afstandsbediening of app alle apparatuur in huis bedienen.
  • Combinatie met onze andere slimme oplossingen biedt ongekende mogelijkheden (bijvoorbeeld sfeervolle verlichting automatisch inschakelen zodra de Netflix-film start).
question_answer Ik wil persoonlijk advies