Slimme Beveiliging voor
Comfortabel, Veilig en Toekomstbestendig wonen

Voor een veilige woning; dag & nacht

Jablotron alarmsysteem

Met een Jablotron alarmsysteem maak je je woning of bedrijf veiliger. Een Jablotron alarmsysteem zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over inbraakpogingen. Met ongeveer 65.000 inbraken per jaar wil je natuurlijk dat je spullen en je familie veilig zijn. Sinds 1990 ontwikkelt Jablotron alarmsystemen. Jablotron alarmen zijn van de hoogste kwaliteit en daarom is Jablotron één van de beste en betrouwbaarste leveranciers op het gebied van alarmsystemen ter wereld.

Door de snelle veranderingen in de wereld komen er steeds andere risico’s en gevaren bij. Vaak zijn deze risico’s en gevaren in eerste instantie onzichtbaar. Zo kunnen er personen zijn die ongewenst toegang willen tot je woning of bedrijf. Steeds meer mensen stappen daarom over naar een slim alarmsysteem om dit, voordat echt schade is aangericht, te signaleren. Je ziet daardoor dat een groot deel van de Nederlanders al een soortgelijk systeem heeft. ComfoCare levert en installeert, als gecertificeerd Jablotron leverancier, deze alarmsystemen voor jou. Wij zijn de partner in slimme oplossingen voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig te wonen en werken. ComfoCare adviseert en assisteert je bij het maken van de juiste keuzes, helemaal toegespitst op de persoonlijke situatie en wensen.

  • Eenvoudige bediening met groene en rode knoppen
  • Uitschakelen met code, afstandsbediening of sleutelhangerchip
  • Alarmmelding via de app, SMS-bericht of naar een meldkamer
  • Mogelijkheid tot toegestuurd krijgen van foto's bij alarmmelding
  • Stijlvolle sensoren, deurcontacten en bedieningspanelen
  • Brand, rook, water, gas en koolmonoxide-melders te koppelen
  • Flexibel systeem op elk moment in de toekomst aan te passen
question_answer Persoonlijk advies alarmsysteem

Jablotron alarm kopen

Een veilig huis om in te wonen of bedrijfspand om in te werken? Dan is het alarmsysteem van Jablotron de oplossing! Het inbraaksysteem zorgt ervoor dat jij je hele woning, appartement of bedrijfspand kunt beveiligen. Door middel van de verschillende segmenten is de bediening van het systeem heel eenvoudig. Hierdoor kan het makkelijk aangepast worden naar alle persoonlijke wensen. Zo is het systeem uit te breiden met slimme functies, waarmee je bijvoorbeeld de rolluiken dicht kan laten gaan of het licht uit kan doen. Bij ComfoCare zorgen we ervoor dat je deskundig advies krijgt. Zo weet je zeker dat je een product hebt dat aansluit bij je persoonlijke behoeften en wensen. Ook kunnen wij, als gecertificeerd installatiebedrijf, voor de volledige installatie van het Jablotron alarmsysteem zorgen. Na installatie leggen we het systeem aan je uit. Dit gebeurt in begrijpelijke taal, zodat jij het alarmsysteem direct en zonder problemen kunt gebruiken.

Wat is een Jablotron beveiligingssysteem?

Omdat er veel verschillende soorten beveiligingssystemen op de markt zijn, is het belangrijk dat de juiste keuze gemaakt wordt. Bij ComfoCare helpen wij met het uitkiezen van het juiste systeem en de bijbehorende onderdelen zodat het aansluit op je wensen en behoeftes. Een Jablotron beveiligingssysteem kun je ook bedienen met een smartphoneapp. Hiermee kun je overal ter wereld het beveiligingssysteem aan en uit zetten. Je kunt waar je ook bent meteen zien wat er in je huis of bedrijf gebeurt. Verder is het gemakkelijk om in één oogopslag te zien in welke delen van de woning of je bedrijf het alarm is ingeschakeld. Als het groene lampje op het codepaneel of in de app brand dan staat het alarm in dat gedeelte uit. Bij rood staat het alarm aan. Zo eenvoudig is een Jablotron alarmsysteem te bedienen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het inbraaksysteem zonder app te bedienen. Je kunt het alarm dan bedienen met een code of afstandsbediening. Je kunt ervoor kiezen om een alarmmelding via de app, een sms bericht of via de meldkamer binnen te krijgen. Een voordeel is dat wanneer het alarm afgaat je meteen foto’s binnen krijgt vanaf de alarmsensoren. Wij kunnen alles voor je plaatsen en zorgen dat het goed werkt. Voor ons is het belangrijk dat jij samen met je familie aangenaam en zorgeloos in je huis kunnen wonen.

Aanbieding

Jablotron CAMERA-set draadloos alarmsysteem