Personenalarmering Roermond voor

Comfortabel, Veilig & Levensloopbestendig wonen

Wandzenders, tafelalarmen en meer

Personenalarmering Roermond

Met personenalarmering kun je met één druk op de knop alarm slaan of hulp inschakelen. Met behulp van personenalarmering kun je direct communiceren met je familie of zorgverleners. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen woonomgeving blijven wonen. Toch wil je wel de zekerheid hebben dat je hulp kan krijgen, mocht dat nodig zijn. Iemand waarschuwen? Dat kan door gebruik te maken van personenalarmering in Roermond van ComfoCare. Wel zo’n veilig gevoel!

Verschillende soorten persoonlijk alarm Roermond

Personenalarmering is er in veel verschillende uitvoeringen. ComfoCare biedt verschillende soorten persoonlijk alarm in Roermond. Welke soort persoonlijk alarm in Roermond je ook kiest, ComfoCare staat met deskundig advies voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen voor je klaar. Onze personenalarmering producten zijn van hoge kwaliteit en ook voor service en onderhoud ben je bij ComfoCare ook aan het juiste adres. We zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij dit ook zo ervaart en dat je personenalarmering 24 uur per dag, 7 dagen per week werkt.

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES. NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Een gerust gevoel voor iedereen

Personenalarmering is bijzonder geschikt als alarmknop voor ouderen. Zo kunnen zij hulp krijgen wanneer dit nodig is. Bij het kopen van personenalarmering voor oudere mensen wordt vaak overlegd met de kinderen. Doordat de ouderen alarm kunnen slaan hoeven de kinderen zich geen zorgen te maken dat er niet ieder uur per dag iemand bij hun ouders is. Op deze manier stelt het alarm niet alleen de ouderen gerust, maar ook hun kinderen.

Alarmknop ingedrukt en dan?

Personenalarmering staat in verbinding met mantelzorgers, buurtgenoten of de thuiszorg. Via een GSM-verbinding wordt bij een druk op de alarmknop voor ouderen een spreek/luisterverbinding met de hulpverlener gemaakt. Op zijn of haar beurt schakelt deze de juiste hulp of zorg in. Bij personenalarmering kan gebruik gemaakt worden van sociale of professionele alarmopvolging. Sociale alarmopvolging wil zeggen dat er eerst contact wordt opgenomen met familie, vrienden of bekenden. Professionele alarmopvolging betekent dat er bij een alarmoproep direct professionele zorgverleners worden gewaarschuwd. Het is belangrijk om goed over deze keuze na te denken. Onze personen alarmering met alarmknop voor ouderen is voor beide situaties een zeer geschikte oplossing.

De verschillende soorten personenalarmering

Alarmzender met GSM en GPS

Ten eerste is er de alarmzender met GSM EN GPS. Dit is een alarmzender die precies je locatie kan bepalen en beschikt over een spreek-luisterverbinding.

Hals-polszender

Ook is er de hals-polszender: een alarmzender die je, zoals een horloge, aan je pols of als ketting  kunt dragen. Met één druk op de knop kun je met deze knop je omgeving waarschuwen en om hulp vragen in een noodsituatie.

Wandzender en oproeptrekker

De wandzender en oproeptrekker lijken op elkaar. Dit zijn beide soorten persoonlijk alarm in Roermond. De wandzender is een draadloze wandzender en is waterbestendig, terwijl de oproeptrekker eenvoudig is te gebruiken door aan de oproeptrekker te trekken.

Tafel-alarmknop

Als laatste biedt ComfoCare ook de tafel-alarmknop aan. Deze knop is door aanraking bedienbaar en is eenvoudig te installeren in de woonkamer of op je nachtkastje.

Personenalarmering Roermond.png

Persoonlijk alarm laten installeren in Roermond?

Wil je zeker weten dat jouw persoonlijk alarm goed wordt geïnstalleerd? Laat deze dan door een vakkundige monteur installeren. Onze deskundige monteurs van ComfoCare kunnen dit voor je doen. Wij laten een monteur bij je langskomen die de volledige installatie voor jou verzorgt. Tevens geeft de monteur uitleg over het gebruik van het product en kan deze monteur al jouw vragen beantwoorden. Kies bij het kopen van jouw personenalarmering voor de optie “installatie door onze monteur”. Dan zullen wij contact met je opnemen! Samen met jou zorgen wij ervoor dat een zorgeloos leven een stuk dichterbij komt.

Lees ook onze tips voor keuze van een persoonlijk alarmsysteem.

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES. NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Met persoonlijk advies en deskundige installatie

Personenalarmering Roermond van ComfoCare