Rookmelder installeren Limburg

Comfortabel, Veilig & Levensloopbestendig wonen

Brandveiligheid in uw woning

Rookmelder installeren Limburg

Rookmelders zijn heel belangrijk. Zelfs levensbelang kan ook wel gezegd worden. Met behulp van rookmelders kun je een brand sneller ontdekken, waardoor er meer tijd en kans is om je huis veilig te verlaten bij brand. Bekend is namelijk dat de meeste slachtoffers bij brand vallen doordat er rook wordt ingeademd. Het is daarom aan te raden om een rookmelder te installeren in je huis in Limburg. Dit kan bij ComfoCare. Geen reden dus meer om niet een rookmelder in je huis op te hangen.

Education is necessary to get a good job and have a good career. I pay a lot of attention to it and when I need to write my research paper I go to only reliable resources. For example, I often use this one as it provides high-quality content which meets all requirements.

Brandveiligheid bij ouderen

Ouderen hebben het over het algemeen minder snel in de gaten als er brand uitbreekt. Dat is ook aan de cijfers te zien. Bij brand in huis zijn vaker ouderen betrokken dan jongeren. Alle reden dus om voorzichtig te zijn. Daarom adviseert de brandweer ook om bij deze mensen rookmelders te installeren voor de brandveiligheid bij ouderen. Extra aandacht voor brandveiligheid kan nooit kwaad en kan zeker veel ellende voorkomen.

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES. NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Rookmelder Limburg

Er zijn bij ComfoCare verschillende soorten rookmelders te verkrijgen in Limburg. ComfoCare biedt onder andere de volgende rookmelders in Limburg aan:

Nest Protect 2

Het alarm van de Nest Protect 2 vertelt je of en waar rook of koolmonoxide is en stuurt hiervan een melding naar je mobiel. Zo weet je precies waar in huis gevaar dreigt.. Naast rook detecteert de Nest Protect 2 ook koolmonoxide. Bovendien is de melder voorzien van een heldere lichtring, waardoor je in geval van nood de vluchtweg goed kunt zien in het donker.

Eenvoudige rookmelder met vervangbare batterij

Deze eenvoudige optische rookmelder werkt met een vervangbare batterij die normaal zo’n 5 jaar meegaat. De rookmelder is voorzien van een grote test- en pauzeknop. Bij een ongewenste melding kan, door het indrukken van deze knop, de rookmelder maximaal 8 minuten in pauzestand gezet worden.

Innovatieve rookmelder met vervangbare batterij of vaste batterij

Onze innovatieve rookmelder heeft Thermoptek sensortechnologie. Hiermee worden optische en thermische detectie gecombineerd. Deze rookmelders gaan minimaal tien jaar mee en is de eerste keuze van brandweer, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen. Ook deze rookmelder heeft een grote test- en pauzeknop.

Flitslicht & trilelement koppelbaar

Het flitslicht en trilelement geven extra signalen. Deze zijn speciaal gemaakt voor doven en slechthorenden. Zij kunnen het alarmsignaal niet zo goed horen, waardoor dit een ideale oplossing is om zo toch geattendeerd te worden op dreigend gevaar. Het flitslicht geeft heldere felle lichtsignalen en het trilelement wordt in het kussen of matras geplaatst en geeft trillingen bij een alarmsituatie. Het flitslicht en trilelement zijn te koppelen aan koppelbare rookmelders.

Rookmelder installeren Limburg.png

Rookmelder installateur

Wil je er zeker van zijn dat jouw rookmelders goed geïnstalleerd zijn? Laat ze dan installeren door een rookmelder installateur van ComfoCare. Deze rookmelder installateur van ComfoCare komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en jou uitleg geven over het gebruik van de rookmelder. Bij ComfoCare ben je verzekerd van installatie op maat uitgevoerd door een rookmelder installateur. Wij leveren en installeren o.a. slimme rookmelders van gerenommeerde merken als Fire Angel, Google Nest, Fibaro, Netatmo en Somfy.

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES. NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Met persoonlijk advies en deskundige installatie

Rookmelder installeren Limburg van ComfoCare