Videodeurbel Limburg voor

Comfortabel, Veilig &Levensloopbestendig wonen

Veiligheid aan de voordeur

Videodeurbel Limburg

Het kan zijn dat ’s avonds laat de bel gaat en je de deur liever niet wilt openmaken. Een videodeurbel kan op zo’n moment handig zijn. Een videodeurbel in Limburg maakt het mogelijk om op afstand te zien en spreken met wie er voor je voordeur staat. Op deze manier kun je, zonder de deur te hoeven openen, bepalen of je de aanbeller binnen wilt laten of dat je ongewenste indringers liever buiten wil houden. ComfoCare biedt deze videodeurbellen in Limburg aan. Met onze slimme producten willen wij ervoor zorgen dat iedereen comfortabel, veilig en levensloopbestendig kan wonen. Wij houden rekening met jouw wensen en behoeften en helpen je zo risico’s en gevaren buiten de deur te houden.

Videodeurbellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hieronder volgen een paar soorten videodeurbellen die ComfoCare aanbiedt:

Videodeurbel met vast kleurenscherm

Met de aanschaf van een videodeurbel met vast kleurenscherm wordt je niet meer verrast met wie er voor je deur staat. Voor deze videodeurbel heb je geen WIFI- of internetaansluiting nodig. Wanneer iemand bij je voordeur aanbelt wordt er automatisch een foto gemaakt en zie je de persoon duidelijk in beeld op het scherm.

Videodeurbel met draadloos scherm

Deze videodeurbel met draadloos scherm kan foto’s en video’s opnemen en kan worden aangesloten op een elektrische deuropener. Hierdoor hoef je niet meer naar de deur of naar beneden te lopen om de deur te openen. Dit is handig voor wanneer je op een andere verdieping woont dan waar de voordeur is. Daarnaast is deze voordeurcamera handig voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn. De camera van de videodeurbel heeft infrarood nachtvisie, dus kan ook gebruikt worden wanneer het donker is. Verder heeft de bewegingsdetector een bereik van 3 meter.

Voordeurcamera videodeurbel Limburg met scherm en app Doorbird.png

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES. NEEM CONTACT MET MIJ OP.Voordeurcamera videodeurbel Limburg Nest Hello.png

Nest Hello deurbel Limburg

Deze slimme videodeurbel toont 24/7 beelden. Hierdoor kun je altijd live meekijken bij wat er zich afspeelt bij jouw voordeur met jouw Nest Hello deurbel in Limburg. Ook kun je een bericht inspreken via een ingebouwde microfoon. De opnames worden opgeslagen in de cloud, wat het mogelijk maakt om de beelden later terug te kijken.

Video intercom voor appartementen of bedrijven

Via WIFI-verbinding kun je op je smartphone-app beelden binnenkrijgen zodat je altijd weet wie voor je deur staat. Je krijgt met de video intercom voor appartementen of bedrijven een signaal binnen elke keer dat iemand aanbelt. Dit slimme intercomsysteem is geschikt voor appartementencomplexen en bedrijfspanden. Deze systemen bieden de mogelijkheid om voor elke woning of bedrijfsruimte een eigen belknop toe te wijzen. Hiermee kan de bezoeker zich bij het gewenste appartement of bedrijfsruimte melden, waar dan ook de oproep op het betreffende beeldscherm binnenkomt.

Voordeurcamera installeren Limburg

Bij Comfocare kunnen wij jouw videodeurbel installeren in Limburg. Wij bekijken de persoonlijke situatie en wensen en geven daarvoor deskundig advies over welk systeem het meest geschikt is. Zo installeren wij voor iedere woning of bedrijf een geschikte voordeurcamera. Uiteraard zorgen wij ook voor een heldere uitleg en uitstekende service. Op deze manier weet jij dat je videodeurbel in Limburg goed geïnstalleerd is en hoe je deze kunt gebruiken. Veilig en comfortabel leven is dan ook heel belangrijk voor ons. Wij leveren en installeren o.a. videodeurbellen van de gerenommeerde merken als Doorbird, Nest, Ring en Comelit.

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES. NEEM CONTACT MET MIJ OP.

Met persoonlijk advies en deskundige installatie

Videodeurbel Limburg van ComfoCare