Camerabeveiliging

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Micro SD-card voor camera

Deze microSD™-kaart is speciaal afgestemd op bewakingscamera en maken continue registratie van opnames mogelijk. Zelfs als het netwerk of de WiFi-verbinding even uitvalt.

€ 30,00

Deze microSD™-kaart is speciaal afgestemd op bewakingscamera en maken continue registratie van opnames mogelijk. Zelfs als het netwerk of de WiFi-verbdining even uitvalt.

TECHNOLOGIE DIE VOOROP BLIJFT LOPEN
Houd uw blik op het heden gericht en denk tegelijkertijd al aan de toekomst. WD Purple™ microSD-kaarten bieden een uitzonderlijke duurzaamheid zodat je continu kunt blijven opnemen gedurende:

WEERBESTENDING
Neem op onder alle weersomstandigheden. Vochtbestendige WD Purple™ microSD-kaarten weerstaan temperaturen van -25°C tot 85°C en helpen ononderbroken bewakingsbeelden te leveren, ook in extreme weersomstandigheden en klimaten.

ONDERHOUD OP UW VOORWAARDEN
In compatibele camera’s, stelt de functie voor het bewaken van de kaartstatus u in staat een melding te ontvangen als het tijd is voor onderhoud aan uw WD Purple microSD, zodat u preventief opslagbeheer kunt uitvoeren.

MET EEN CAPACITEIT DIE DE PRESTATIES EVENAART
WD Purple™ microSD-kaarten variëren van 32 GB tot 256 GB voor zowel opnamen met bewegingsmelding en continue opname als met een reeks van verschillende camera-, resolutie- en opname-implementaties. Of u nu urenlang of dagenlang moet opnemen, uw beelden zullen nooit worden onderbroken door netwerkproblemen

Opslagcapaciteit:   32 Gb, 64 Gb of 128 GB
Snelheid: tot 80 MB/sec lezen
tot 50 MB/sec schrijven
Werktemperatuur: -25O tot 85Celcius

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar