Camerabeveiliging

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Videorecorder voor beveiligingscamera's

Nog nooit was het opnemen van camerabeelden zo eenvoudig. De camera's worden direct op de recorder aangesloten zonder tussenkomst van extra netwerk apparatuur. Ook de voeding voor de camera's kan door de recorder worden doorgegeven (POE). Hiermee is de installatie en configuratie een fluitje van een cent.

 

Het kiezen van een netwerkrecorder die geschikt is voor de situatie en die aansluit op je wensen en behoeften is vakwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven je een vakkundig advies. 

 

Ik wil graag advies & offerte

 


Nog nooit was het opnemen van camerabeelden zo eenvoudig. De camera's worden direct op de recorder aangesloten zonder tussenkomst van extra netwerk apparatuur. Ook de voeding voor de camera's kan door de recorder worden doorgegevn (POE). Hiermee is de installatie en configuratie een fluitje van een cent.

Opslagcapaciteit:   van 1TB tot 8 TB (afhankelijk van gekozen harddisk)
Aantal aan te sluiten camera's: max. 4,8  of 16 (afhankelijk van type recoder) 

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar