Alarmsystemen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Jablotron START-set draadloos alarmsysteem

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Deze Jablotron startset van ons revolutionair draadloos alarmsysteem bevat alle componten voor een alarmsysteem en kan naar wens worden uitgebreid. Met de gratis veelzijdige MyJablotron smartphone-app kan het systeem eenvoudig en veilig op afstand gecontroleerd en bediend worden.

Het kiezen van alarmsysteem dat past bij de gebouwelijke situatie en aansluit op je wensen en behoeften is maatwerk. Als erkend Jablotron installateur in Limburg bespreken wij graag de mogelijkheden en geven je een vakkundig advies en prijsindicatie. 

Ik wil graag advies & offerte

 


De STARTset bevat componten van het JABLOTRON 100 alarmsysteem. Dit is een nieuw, eenvoudig, flexibel en professioneel systeem, gebasserd op de laatste technische ontwikkelingen. Ideaal voor het beveiligen van o.a. appartementen, woningen en bedrijfspanden.

 • Eenvoudige bediening: dankzij duidelijk vormgegeven bedienpanelen is het JABLOTRON 100 het alarmsysteem dat u direct zult begrijpen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over ingewikkelde handelingen om het systeem in- en uit te schakelen.
 • Tijdloos design:  de componten zijn in samenwerking met gerenomeerde ontwerpers ontwikkeld. Hierdoor past het systeem moeiteloos in elk interieur.
 • Multifunctioneel gebruik: het systeem beschermt niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen bijv. brand, waterlekkages en gaslekken. Ook kan systeem de temperatuur regelen, de garagepoort openen en zijn nog veel meer slimme toepassingen mogelijk.
 • Overal toegankelijk: met de gratis MyJablotron-App kan het systeem veilig op afstand worden bedient. Ook kan de geschiedenis van in- en uitschakelen worden opgevraagd en is direct te zien in welke ruimte een eventuele alarmsituatie is ontstaan.

 

Op het tabblad 'Specificaties' staat de samenstelling van de START-set beschreven.

 

De set bevat: 
 • Een alamcentrale geschikt voor toepassen van draadloze sensoren & bedieningspanelen
 • Een LAN-module voor kunnen bedienen van het systeem met de smartphone-app
 • Een volledig draadloos codebedienpaneel met 4 ingebouwde segmentknoppen
 • Een draadloos magneetcontact
 • Een draadloze bewegingsmelder
 • Een draadloze binnensirene voor in het stopcontact
 • MyJablotron smartphone-app
Alarmmelding via: Internetverbinding naar gratis smartphone-app

 

Ervaring leert dat een professionele installatie belangrijk is om de (configuratie) puntjes op de i te zetten en het systeem optimaal te kunnen laten functioneren. Om een zorgenloze en betrouwbare werking te kunnen garanderen, worden alarminstallaties altijd door onze vakkundige monteurs geconfigureerd en op locatie geïnstalleerd.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar