Deuropeners

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Flexeria SKG*** motorcilinderslot

Open en sluit je voordeur met een smartphone of met een pincode of tag met het optionele codepaneel. Ook te koppelen aan onze videodeurbellen.

Deze motorcilinder is ook te huur op maandbasis.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

€ 499,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Met motorcilinderslot bedien je met een smartphone via digitale sleutels. Deze beheer je via de Flexeria webapplicatie waarin je per sleutel de toegangstijden kunt bepalen. Geen gedoen meer mt mechanische sleutels uitgeven maar digitale sleutels voor de mobiele telefoon. Aan de buitenzijde is de deur ook te openen met een traditionele sleutel (standaard 3 bijgeleverd). Aan de binnenzijde is een licht draai aan de draaiknop voldoende om de deur te ontgrendelen. De toegepaste cilnder heeft het SKG***-keurmerk waardoor deze net zo veilig is als handbediende cilindersloten.

Met de optionele pincode & paslezer kan de deur ook worden ontgrend met een pincode of een tag. De uitgfte en toegangscontrole hiervan gebeurt eveneens via de Flexeria webapplicatie. Ook is deze motorcilinder te koppelen aan onze videodeurbellen, waarmee bij aanbellen op afstand de deur geopend kan worden.

Deze motorclinder is een zeer veilig alternatief voor de inbraakgevoelige sleutelkastjes. Ook voor het toegang verlenen aan derden bij bijv.een Bed- & Breakfast of bedrijfspand is deze motorcilinder met beheer-op-afstand zeer geschikt.

Afmetingen:   170 x 45 x 51 mm (hxbxd)
Voeding: 6 stuks AA batterij (goed voor ca. 7000 open/sluit-bewegingen)
Veiligheid: Zowel de sleutelcilinder als de gehele unit zijn SKG*** gekeurd
Meegeleverd: 3 sleutels (evt. gelijksluitend met andere cilinders te leveren)
Uitbreidingen:

- Pincodepaneel met paslezer
- Afstandsbediening
- Extra grote draaiknop aan binnenzijde voor betere pakfunctie
- 5-jaar volledige toegangsbeheer (digitale sleutels, pincodes etc.). Standaard 3 maanden gratis.

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Montage van de cilinder op de motorunit
  • Configuratie van de motorcilinder in het beheerportaal
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar