Deuropeners

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Trekkende deurautomaat

Deze geluidsarme draaideurautomaat is een universele automaat geschikt voor binnen- en buitendeuren. Een ideale oplossingen voor situaties waarbij de bewoner de deur zelf niet meer kan openmaken (bijv. bij rolstoelgebruik). 

Het kiezen van een deurautomataat die geschikt is voor de situatie waarin deze zijn werk moet doen en die aansluit op je wensen en behoeften is vakwerk. Wij komen graag ter plekke kijken om de mogelijkheden in te bespreken en vakkundig advies te  geven. 

Ik wil graag advies & offerte

 


Deze geluidsarme enkele draaideurautomaat is een universele automaat geschikt voor binnen- en buitendeuren tot 250 kg in trekkende uitvoering en zelfsluitend bij spanningsuitval. De deurautomaat kan door diverse impulsgevers worden bediend, variërend van infrarood en radiografisch tot drukknoppen. Ook elektrische vergrendelingen kunnen vanuit de automaat worden aangestuurd, met instelbare tijdvertraging voor het openen.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Geluidsarm en Zeer lage handbedieningskracht
  • Absolute beveiliging van het draaiveld
  • Voorzien van rvs afdekkap en armen
  • Geschikt voor intensief gebruik (getest op 500.000 cycli)
  • Voldoet aan DIN 18650 en EN 16005
Afmetingen:   6185 x 689 x 120 mm (hxbxd)

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.