Domotica

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Nest Protect 2

De Nest Protect is de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt afzetten met je mobiel. Hij vertelt je wat het probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen. Hij detecteert naast rook ook koolmonoxide en heeft een ingebouwde sirene. En de nieuwe Nest Protect heeft nu een nog helderdere lichtring, zodat je bij een noodgeval meer kunt zien in het donker.

€ 129,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Niet op voorraad

Met de Google Nest Protect V2 ben je altijd en overal op de hoogte van mogelijke rookontwikkeling of koolmonoxide lekken in jouw huis. Zodra de rook- en koolmonoxidemelder aan je plafond hangt, bedien je hem met de Nest-app op je smartphone, tablet of smartwatch. Wanneer de melder rook of koolmonoxide detecteert alarmeert deze je via een vrouwenstem van 70 decibel. Deze stem vertelt je precies op welke plek in huis gevaar dreigt. De app houdt je ook op de hoogte van een laag batterijniveau en sensorstoringen. Via wifi verbind je de Google Nest Protect V2 met andere Google Nest-producten als de Google Nest thermostaat en Google Nest IP-camera. Hierdoor heb je extra voordelen van de losse producten. Groen licht gaat aan zodra de bewegingssensor beweging detecteert in het donker. De Google Nest Protect V2 (batterij) werkt op 6 AA batterijen welke standaard zijn meegeleverd. Ook is er een bedrade uitvoering op 230V.

Eigenschappen

  • Meldingen op je mobiel ontvangen: De Nest Protect kan je een bericht sturen wanneer er een probleem is of de batterijen bijna leeg zijn.
  • Vertelt je wat en waar het probleem is: De Nest Protect laat het je weten als er rook of koolmonoxide is en waar dat is, zodat je weet wat je moet doen.
  • Ziet de koolmonoxide die jij niet kunt zien: Koolmonoxide is een onzichtbaar en giftig gas. De Nest Protect vertelt je waar het op de loer ligt.
  • Elke seconde telt: De Split-spectrumsensor detecteert zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur.
  • Zet het uit met de Nest-app: Je tosti laten aanbranden? Zet een vals alarm af met je mobiel en niet met een theedoek.
  • Levensduur van tien jaar: De duurzame sensoren van de Nest Protect waken tot wel tien jaar over je veiligheid.
  • Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi- en internetverbinding nodig.

 

Afmetingen: 135 x 135 x 39 mm (hxbxd)
Kleur: wit of zwart
Te bedienen met: knop op melder, smartphone-app en webbrowser
Voeding: 230V of 6 x AA-batterij (afhankelijk van gekozen uitvoering)

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

 

 

 

Kijk ook eens naar