Domotica

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Nest Thermostaat 3

Nest-thermostaten zijn ontworpen om meer te zijn dan gewoon slim. Ze maken deel uit van een huis dat rekening met je houdt. Ze leren van jou en je huis. Ook zorgen ze voor energiebesparing en comfort in huis.

€ 249,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Verwarming vormt meer dan 50% van je energierekening. Dat is gemiddeld zo’n 1.450 euro per jaar. Maar als je thermostaat niet is geprogrammeerd, verspil je misschien een hoop energie. Het is tijd om je verwarming beter te regelen. De Nest Learning Thermostat programmeert zichzelf, zet de verwarming automatisch lager als je er niet bent, en is vanaf overal te bedienen. De thermostaat is draadloos, hij heeft alleen wel stroom nodig. Zet hem dicht bij een stopcontact of op de draadjes van de thermostaat zodat voorzien wordt van stroom. 

Deze 3e generatie is tevens modulerend (opentherm) waardoor hij geschikt is voor alle moderne cv-ketels.

  • Auto-Schema: Nest thermostat leert welke temperatuur je op welk moment prettig vindt en programmeert zichzelf.
  • Auto-Afwezig: De Nest thermostat zet automatisch de verwarming lager als er niemand thuis is. Zo verwarm je nooit een leeg huis.
  • Bediening op afstand: Pas de temperatuur aan met je mobiel, tablet of laptop. Waar je ook bent.
  • Energiegeschiedenis:Krijg inzicht in hoeveel energie je verbruikt en waarom. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt besparen.
  • True Radiant: De Nest Thermostat zet precies op tijd de verwarming aan om de juiste temperatuur op het juiste moment te bereiken.
Afmetingen: 84 x 84 x 32 mm (hxbxd)
Kleur: Wit, zwart, zilver of brons
Geschikt voor: Combi ketel, Cv-ketel, Stadsverwarming zonder koeling, Vloerverwarming, Warmtepomp zonder koeling
Aansturing CV-ketel: Aan/Uit, modulerend, OpenTherm
Te bedienen met: Ring op thermostaat, smartphone-app en webbrowser
Voeding: 230V 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

 

 

 

Kijk ook eens naar