Domotica

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Slide Slim gordijnensysteem

Eén van de mooie toepassingen van Domotica, een automatisch gordijn: comfort en veiligheid. Met Slide kun je de gordijnen 's avonds automatisch sluiten en 's ochtends weer vanzelf laten openen. Ook handig voor als met vakantie bent; de gordijnen verbloemen dat je niet thuis bent! Met de handige smartphone-app kun je zelf bepalen wanneer de gordijnen geopend en gesloten moeten worden. De handige "touch & go"-functie zorgt ervoor dat je de gordijnen ook gewoon met de hand kunt openen en sluiten. Wel zo handig als je de smartphone even niet bij de hand hebt. Slide is een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem en kan op nagenoeg elke bestaande gordijnrail worden toegepast. 

€ 299,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Eén van de mooie toepassingen van Domotica, een automatisch gordijn: comfort en veiligheid. Met Slide kun je de  gordijnen 's avonds automatisch sluiten en 's ochtends weer vanzelf laten openen. Ook handig voor als met vakantie bent; de gordinen verbloemen dat je niet thuis bent! Met de handige smartphone-app kun je zelf bepalen wanneer de gordijnen geopend en gesloten moeten worden. De handige "touch & go"-functie zorgt ervoor dat je de gordijnen ook gewoon met de hand kunt openen en sluiten. Wel zo handig als je de smartphone even niet bij de hand hebt. Slide is een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem en kan op nagoeg elke bestaande gordijnrail worden toegepast. 

Eigenschappen:

  • Zeer stil en onzichtbaar te plaatsen systeem 
  • Voor links-, rechts- of middensluitende gordijnen
  • Motor links of rechts te plaatsen; snelheid instelbaar
  • Plafond- of muurbvestiging van de rails
  • Gordijnen zijn ook met de hand te bedienen
  • Open en sluiten met smartphone-app, geheel automatisch en aangestuurd door stembediening of domotica-systeem

 

Bij het kiezen van een automatische gordijnenysteem dat aansluit op je wensen en  past op je huidige gordijnerail is een aantal zaken van belang. Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven je een vakkundig advies. 

Ik wil graag advies & offerte

Afmetingen motor:  26,5 x 7,8 x 5,2 cm (hxbxd)
Maximaal te trekken gewicht: tot 17 KG/cm (lengte rails van 0,5 tot 6 meter

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.