Domotica

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Z-Wave+ Startset

Begin uw huis automatisering met deze Startset De set bevat diverse onderdelen om direct aan de slag te gaan en kennis te maken met de ongekende mogelijkheden van Domotica.

€ 499,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

We leven in een tijd waarin alles geautomatiseerd wordt en apparaten steeds meer voor ons kunnen doen. Het merk Fibaro speelt hier handig op in. Het merk heeft een systeem ontworpen waarmee je alles in huis moeiteloos aanstuurt. Geen kabels of schakelaars meer, enkel het systeem van Fibaro is genoeg om jouw huishouden te runnen.

Zo kun je met deze Startset overstromingen en lekkages voorkomen dankzij de Flood Sensor, bijvoorbeeld bij je wasmachine. Verder kun je je huis tegen brand beschermen met de geavanceerde Smoke Sensor, aanwezigheid detecteren en de temperatuur bewaken in een kamer met de Motion Sensor, detecteren of een deur of raam wordt geopend met de Door/Window Sensor en je elektriciteitsverbruik monitoren en apparaten in- en uitschakelen met de Smart Plug. Dit alles vanaf je smartphone, waar je ook bent! Het is alsof je in de toekomst leeft.

Op het tabblad 'Specificaties' staat de samenstelling van de Z-wave+ START-set beschreven.

De set bestaat uit: 
 • Een HomeCenter Lite Z-wave+ Domoticacentrale
 • Een Z-Wave+ draadloze deur-raamsensor
 • Een Z-Wave+ draadloze bewegingssensor
 • Een Z-Wave+ draadloze rookmelder
 • Een Z-Wave+ draadloze waterdector
 • Een Z-Wave+ stekkerschakelaar
Domotica-protocol: Z-Wave+

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

 • Configuratie van  de Domoticacentrale
 • Gebruiksklaar maken van de de meegeleverde Domotica-componeten
 • Koppelen van de meegeleverde Domotica-componenten aan de centrale eenheid
 • Instellen van drie voorbeeldscenes
   

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.