Domotica

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Z-Wave+ Startset Verlichting

Begin je huisautomatisering met deze Startset. De set bevat drie tussenstekkers en een Domoticacentrale waarmee de tussenstekkers op basis van zgn. 'scenes' onafhankelijk van elkaar in- en uitgeschakeld kunnen worden. Bijv. inschakelen bij zonsondergang of alle tussenstekers uitschakelen zodra één van de drie wordt uitgeschakeld. Alles is mogelijk met deze set!

€ 249,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

We leven in een tijd waarin alles geautomatiseerd wordt en apparaten steeds meer voor ons kunnen doen. Het merk Fibaro speelt hier handig op in. Het merk heeft een systeem ontworpen waarmee je alles in huis moeiteloos aanstuurt. Geen kabels of schakelaars meer, enkel het systeem van Fibaro is genoeg om jouw huishouden te runnen.

Met deze set kunnen drie lampen of apparaten, bijv. de waterkoker, onafhankelijk van elkaar in- en uitgeschakeld worden. Dit kan met het drukknopje op de tussenstekker, via de smartphone-app of geheel automatisch, bijv. op een bepaald tijdstip of bij zonsondergang. Het systeem is ook te koppelen met Google Home waardoor de tussenstekkers ook met de stem bediend kunnen worden.

Eigenschappen:

 • In- en uitschakelbaar met drukknopje, smartphone of geautomatiseerd aan de hand van 'scenes'
 • Verlichte LEDring geeft actueel stroomverbruik aan (ring is uit te schakelen)
 • Continue meting van stroomverbruik, grafisch zichtbaar in Smartphone- en PC-app
 • Schakelt lampen en apparatuur tot max. 2500 Watt


Wil je meer weten over de mogelijkheden en slimme toepassingen voor deze tussenstekkers? Bel of app naar +31 46 234 01 01

 

De set bestaat uit: 
 • Een HomeCenter Lite Z-wave+ Domoticacentrale
 • Drie Z-Wave+ tussenstekkers
Domotica-protocol: Z-Wave+

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

 • Configuratie van  de Domoticacentrale
 • Gebruiksklaar maken van de de meegeleverde Domotica-componeten
 • Koppelen van de meegeleverde Domotica-componenten aan de centrale eenheid
 • Instellen van drie voorbeeldscenes
   

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar