Domotica

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Zoneregeling verwarming

Met een zone-verwarmingssysteem regel je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat je alleen de kamers verwarmt die worden gebruikt, zodat je de controle houdt, energie bespaart en een perfecte comfortzone creëert.

Het samenstellen van een mutltizone verwarmingssysteem dat aansluit op je wensen en behoeften is maatwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven je een vakkundig advies en prijsindicatie. 

Ik wil graag advies & offerte

 

€ 475,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Met een zone-verwarmingssysteem regel je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat je alleen de kamers verwarmt die worden gebruikt, zodat je de controle houdt, energie bespaart en een perfecte comfortzone creëert.

Eigenschappen:

  • Slimme zoneregeling voor uw huis: Met het zonesysteem kun je tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, bijvoorbeeld de temperatuur afzonderlijk regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kun je comfortabel genieten in de kamers die je gebruikt en de verwarming lager zetten in de ruimtes die niet worden gebruikt.

  • Controle waar je het wilt: regel je comfort waar en wanneer ej maar wilt. Via de smartphone-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals je dat wilt – thuis, op het werk of onderweg.

  • Energiebesparing: 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water. Met een slim multizone verwarmingssysteem verlaag je de energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.

Bediening:  op radiatorknop, met bijgeleverd aanraakscherm of de smartphone-app
Aantal te bedienen radiatoren: vier (uitbreiding mogelijk)
Aansturing CV-ketel: Aan/Uit en OpenTherm-protocol

 

Installatieklaar leveren

Als je kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • plaastsen batterijen in thermostaatknoppen (atterijen worden niet standaard meegeleverd)
  • configureren & koppelen thermostaatknoppen met systeem
  • instellen standaard programma's en ruimtes
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar