Hulpmiddelen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Bedverlichting

Met bedverlichting word je veilig door de kamer geleid met een kalm en zacht licht. Zodra je uit bed stapt, gaat er een warm licht aan en zodra er geen beweging wordt gedetecteerd, wordt de zachte verlichting automatisch uitgeschakeld. Ook verkrijbaar voor in de kast.

€ 59,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Als je uit bed stapt of de kamer binnenkomt, activeert de sensor de verlichting en wordt de vloer naast het bed verlicht. Met een warme gloed vind je veilig je weg in de kamer. Geen felle lamp die de partner of je kind in de ogen schijnt. Omdat er geen schakelaars nodig zijn gaat het licht geruisloos aan. De bijgeleverde sensor is geluidloos en de timer kan ingesteld worden tussen 30 seconden en 10 minuten. Voldoende tijd dus om even naar de wc te gaan of om een glaasje water te drinken. Zodra je het vertrek verlaat of in bed stapt, gaat het licht weer uit.

Eigenschappen:

  • Zeer geschikt voor o.a. de slaapkamers, baby- & kinderkamer, badkamer, keuken toilet, gang
  • Tijdsduur en lichtsterkte zijn aan te passen aan de persoonlijke wensen
  • Lange levensduur en zeer energiezuinig
  • Verhoogt de veiligheid en het comfort in huis

 

Lenge ledstrips:  150 cm
Materiaal:  Kunststof (wit)
Voeding: 12V adapter

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.