Hulpmiddelen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Drempelvervanger

Vitaal blijven komt soms met hindernissen. Zo kan een drempel of ophoging ineens een obstakel worden, vervelend of soms zelfs gevaarlijk met bijvoorbeeld een rollator, scootmobiel of rolstoel. Deze drempelvervanger helpt bij het nemen van een dergelijke drempel of verhoging.

€ 29,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Vitaal blijven komt soms met hindernissen. Het tijdelijk of permanent minder mobiel zijn kan dagelijkse ongemakken met zich mee brengen bij het uitvoeren van ogenschijnlijk normale en alledaagse activiteiten. Zo kan een drempel of ophoging ineens een obstakel worden, vervelend of soms zelfs gevaarlijk met bijvoorbeeld een rollator, scootmobiel of rolstoel.

Een drempelvervanger helpt bij het nemen van een dergelijke drempel of verhoging. Door het modulaire systeem is het eenvoudig om een drempelvervanger samen te stellen voor jouw eigen drempel of verhoging. Hierbij helpt de drempelvervanger om de drempel of verhoging zelfstandig en eenvoudig over te gaan.

Afmetingen:   950 mm breed (in te korten)
 11 of 14 cm breed, 6 mm hoog
Materiaal: Blank of brond geanodiseerd aluminium
Maximale belasting: 300 kg

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.