Hulpmiddelen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Glow in de Dark-strip voor wandbeugel

Hoe handig is het als je in het donker de wandbeugel kan zien? Ook te gebruiken in andere situaties waar een markering in het donker noodzakelijk is.

€ 19,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Hoe handig is het als je in het donker de wandbeugel kan zien. Deze unieke Glow in the Dark strip beschikt over uitstekende lichtgevende eigenschappen en kan achter de wandbeugel op de wand geplakt worden. Deze strip is ook te gebruiken in andere situaties waar een markering in het donker noodzakelijk is. Na na belichting geeft de strip langdurig licht in het donker en de strip is eenvoudig te bevestigen met de zelfklevende plakstrip aan de achterzijde.

Afmetingen:   215 x 30 mm (lengte x breedte)
Materiaal: Aluminiumstrip met unieke Glow in the Dark coating en zelfklevende strip

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar