Hulpmiddelen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Wandbeugel gebogen zwart

Vallen heeft vaak grote gevolgen. Een wandbeugel geeft houvast, bijvoorbeeld in de badkamer, toilet, trap, gang, voordeur enz. Door het moderne design van de beugel past deze overal in en om het huis.

€ 69,95

Wandbeugels voorkomen val-ongelukken. Onze beugels zijn beter in alle opzichten: onafhankelijk getest en goedgekeurd, ergonomisch door een plat ovale greep, hoogwaardig en duurzaam door een greep van geanodiseerd aluminium, die zowel binnen als buiten (bijv. bij voordeur) toegepast kan worden.

Deze beugels in mat zwarte uitvoering passen in een moderne én klassieke inrichting. Geen doorn in het oog, maar een sierlijk detail in badkamer, toilet of elders in huis waar die extra grip is gewenst. Geniet van gemoedsrust en stijl met onze nieuwe serie mat zwarte handgrepen. De aluminium stang heeft een innovatieve coating, waardoor deze extra grip heeft in natte omstandigheden. De ergonomische vormgeving met ovaal greepdeel zorgt daarnaast voor een prettige houvast. De wandbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoekversies

- Lengte: 90o uitvoering: 30x60 cm
45o uitvoering: 30x30 cm
- Diameter greep: 35x25 mm
- Materiaal: Greep van geanodiseerd aluminium; montage-steunen van glasvezel versterkt kunststof; afdekkappen van ABS
- Kleur: RAL 9005 Mat zwart
- Maximale belasting: 150 kg

Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar