Rook- en CO-melders

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Eenvoudige rookmelder met vervangbare batterij

Een goede rookmelder kan levensreddend zijn, dus er is geen enkele reden om er niet een, of meer, op te hangen. Deze optische rookmelder werkt met een vervangbare 9 Volt blokbatterij die bij normaal gebruik zo'n 5 jaar meegaat.

€ 19,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Deze optische rookmelder werkt met een vervangbare 9 Volt blokbatterij en heeft een grote test- en pauze-knop. Met deze knop kan de rookmelder bij een ongewenste melding maximaal 8 minuten in "pauzestand" gezet worden. Dankzij de nieuwste technieken gaat de batterij bij normaal gebruik zo'n 5 jaar mee. Zodra deze leeg begint te raken geeft de rookmelder een signaal dat de batterij vervangen moet worden. De rookmelder wordt standaarde geleverd zonder batterij. Wil je deze meegeleverd krijgen? Kies dan voor "Installatieklaar leveren".

Afmetingen:  90 mm rond, 35 mm hoog
Levensduur batterij: 5 jaar
Soort batterij: 9 Volt blok alkaline (LR61)

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • meeleveren 9 Volt blokbatterij
  • installeren van batterij in rookmelder en testen
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.