Rook- en CO-melders

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Flitslicht & trilelement koppelbaar

Het flitslicht & trilelement geven extra signalen, speciaal voor doven en slechthorenden. Zij kunnen het alarmsignaal van een rook-, hitte- of koolmonoxidemelder niet altijd goed horen. Daarom is het van groot belang dat bij brandgevaar of koolmonixide-lekkage aanvullende optische en trilsignalen worden afgegeven.

€ 139,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Het flitslicht & trilelement waarschuwen, indien gekoppeld met onze koppelbare rook,- hitte en koolmonoxidemelders bij brandgevaar en/of koolmonoxidelekkages. Naast het hoorbare geluid van de aanwezige melder(s) worden het flitslicht en trilelement ingeschakeld om mensen te alarmeren.. De flitslicht biedt overdag een zichtbare waarschuwing, terwijl het trilelement is ontworpen om onder een kussen of matras gelegd te worden en geschikt is voor het wekken van personen om hen te attenderen op een afgaand alarm. Zorg er voor dat, als het trilelement onder een matras plaatst wordt, de matras niet zo dik is dat de vibrating pad niet gevoeld kan worden!

Eigenschappen:

  • Flitslicht en trilelement worden direct geactiveerd zodra een alarmsignaal van een rook-, hitte- of koolmonoxidemelder wordt gegeneeerd.
  • Het flitslicht geeft overdag en ‘s nachts heldere felle lichtsignalen
  • Het trilelement word tin het kussen of matras geplaatst en geeft trillingen bij een alarmsituatie
  • Met de testknop kunnen alle gekoppelde melders worden getest. Een praktische oplossing speciaal voor bewoners met beperkte mobiliteit.
Afmetingen flitslicht:  150 x 102 x 40mm (hxbxd)
Afmetingen trilelement: diameter 98 mm, hoogte 34 mm
Voeding: vervangbare en oplaadbare NiMH-batterijen

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • meeleveren en plaatsen van noodzakelijke batterijen
  • koppelen van het flitslicht en tril-element aan andere koppelbare melders (indien gelijk meebesteld)
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar