Rook- en CO-melders

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Innovatieve rookmelder met vaste batterij

Deze rookmelder heeft Thermoptek™ sensortechnologie met optische en thermische detectie. Hierdoor heeft deze een snellere reactietijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand met verminderde kans op ’valse alarmen’. Door vaste batterij met een levensduur van 10 jaar nooit meer een piepende detector vanwege een lege batterij.

€ 34,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Deze rookmelder heeft Thermoptek™ sensortechnologie en combineert optische en thermische detectie. Hierdoor heeft deze een snellere reactietijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand met verminderde kans op ’valse alarmen’. Een Thermoptek rookmelder gaat minimaal tien jaar mee en is de eerste keuze van Brandweer, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen.
De rookmelder heeft als voeding een vaste batterijen met een levenduur van 10 jaar en heeft een grote test- en pauze-knop. Met deze knop kan de rookmelder bij een ongewenste melding maximaal 8 minuten in "pauzestand" gezet worden. 

Eigenschappen:

  • Geavanceerde Thermoptektechnologie
  • Insectenbestendige detectiekamer
  • Luid 85 dB alarmsignaal
  • Eenvoudige montage
  • Voorzien van lithium batterij (3V) met een minimale levensduur van 10 jaar
  • Bijna-leeg-batterij signaal gedurende 30 dagen
  • 10 jaar garantie op de melder incl. batterij
Afmetingen:  107 mm rond, 34 mm hoog
Levensduur melder & batterij : 10 jaar
Soort batterij: vaste 3 Volt lithium batterij

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar