Rook- en CO-melders

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Koppelbare koolmonoxide-melder met vaste batterij

Koolmonoxide (CO) is een onzichtbaar en reukloos dodelijk gas. Aangezien je koolmonoxide niet kunt zien, proeven of ruiken, kun je er aan bezwijken zonder dat je dat merkt. Deze koolmonxidemelder geeft tijdig een luid signaal bij dreigend gevaar. De melder is eenvoudig en snel draadloos te koppelen met alle andere rook-, hitte- en koolmonixidemelders uit dezelfde serie. Bij CO-detectie zullen ook de andere aanwezige gekoppelde melders een alarmsignaal geven.Voor extra  veiligheid!

€ 89,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Koolmonoxide (CO) is een onzichtbaar en reukloos dodelijk gas. Aangezien je koolmonoxide niet kunt zien, proeven of ruiken, kun je er aan bezwijken zonder dat je dat merkt. Moderne, energie-efficiënte woningen maken het probleem alleen maar erger, aangezien de door koolmonoxide verontreinigde lucht binnenshuis blijft hangen. Een veel voorkomend misverstand is, dat koolmonoxide naar de grond zakt. Koolmonoxide bindt zich echter aan zuurstof en verspreidt zich gelijkmatig over de ruimte. Let dus goed op bij de plaatsing van deze melder!

De melder heeft als voeding een vaste batterijen met een levenduur van 10 jaar en heeft een grote test- en pauze-knop. Met deze knop kan de rookmelder bij een ongewenste melding maximaal 8 minuten in "pauzestand" gezet worden. De rookmelder is eenvoudig en snel draadloos te koppelen met alle andere rook-, hitte- en koolmonixidemelders uit dezelfde serie. Bij kolomoxidedetectie zullen ook de andere aanwezige gekoppelde melders een alarmsignaal geven.

Eigenschappen:

  • Elektrochemische sensortechnologie
  • Draadloos koppelbaar met andere rook-, hitte- en koolmonoxidemelders (uit dezelfde serie)
  • Veroorzaakt geen vals alarm door normale verontreinigingen in een huishouden.
  • Luid 85 dB alarmsignaal
  • Eenvoudige montage
  • Voorzien van lithium batterij (3V) met een minimale levensduur van 10 jaar
  • Bijna-leeg-batterij signaal gedurende 30 dagen
  • 10 jaar garantie op de melder incl. batterij.
Afmetingen:  94 x 114 x 40 mm (lxbxh)
Levensduur melder & batterij : 10 jaar
Soort batterij: vaste 3 Volt lithium batterij

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • meeleveren en plaatsen van noodzakelijke batterijen
  • koppelen van de melder aan andere koppelbare melders (indien gelijk meebesteld)

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar