Rook- en CO-melders

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Koppelbare rookmelder met vaste batterij (levensduur 10 jaar)

Deze rookmelder heeft Thermoptek™ sensortechnologie met optische en thermische detectie. Hierdoor heeft deze een snellere reactietijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand met verminderde kans op ’valse alarmen’. Door vaste batterij met een levensduur van 10 jaar nooit meer een piepende detector vanwege een lege batterij. De rookmelder is eenvoudig en snel draadloos te koppelen met alle andere rook-, hitte- en koolmonixidemelders uit dezelfde serie. Bij rookdetectie zullen ook de andere aanwezige gekoppelde melders een alarmsignaal geven.Voor extra  veiligheid!

€ 64,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Deze rookmelder heeft Thermoptek™ sensortechnologie en combineert optische en thermische detectie. Hierdoor heeft deze een snellere reactietijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand met verminderde kans op ’valse alarmen’. Een Thermoptek rookmelder gaat minimaal tien jaar mee en is de eerste keuze van Brandweer, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen. De rookmelder wordt gevoed door vaste batterijen met een levenduur van 10 jaar en heeft een grote test- en pauze-knop. Met deze knop kan de rookmelder bij een ongewenste melding maximaal 10 minuten in "pauzestand" gezet worden. De rookmelder is eenvoudig en snel draadloos te koppelen met alle andere rook-, hitte- en koolmonixidemelders uit dezelfde serie. Bij rookdetectie zullen ook de andere aanwezige gekoppelde melders een alarmsignaal geven.Voor extra  veiligheid!

Eigenschappen:

 • Geavanceerde Thermoptektechnologie
 • Draadloos koppelbaar met andere rook-, hitte- en koolmonoxidemelders (uit dezelfde serie)
 • Insectenbestendige detectiekamer
 • Luid 85 dB alarmsignaal
 • Eenvoudige montage
 • Voorzien van twee lithium batterijen met een minimale levensduur van 10 jaar
 • Bijna-leeg-batterij signaal gedurende 30 dagen
 • 10 jaar garantie op de melder incl. batterij
Afmetingen:  107 mm rond, 34 mm hoog
Levensduur melder & batterij : 10 jaar
Soort batterij: vaste 3 Volt lithium batterij

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

 • meeleveren en plaatsen van noodzakelijke batterijen
 • koppelen van de melder aan andere koppelbare melders (indien gelijk meebesteld)
 •  

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar