Toegangscontrole

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Deuropenerset

Neem definitief afscheid van het onveilige sleutelkastje. Met deze set kan de voordeur worden geopend met een pincode die naar wens ingesteld en gewijzigd kan worden. 

€ 225,00  € 249,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Flexess Aqua is een smal, intelligent en mooi vormgegeven codetableau met geïntegreerde MIFARE® paslezer. Door het intoetsen van de juiste code of het aanbieden van een pas/sleutelhanger wordt de elektrische vergrendeling vrijgegeven. Het codepaneel is IP68 waterbestendig en dus geschikt voor binnen- en buitenmontage.

Afmetingen:   ... x ... x .... mm (hxbxd)
Regel 2:  
Regel 3:  

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • ......
  • .....
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar