Toegangscontrole

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Elektronische cilinder met codepaneel

Unieke combinatie van een elektronische cilinder met een draadloze codebedienpaneel. 

€ 816,75

Zie bij 'Omschrijving' voor meer informatie over opmeten cilindermaat
Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

De draadloze elektronische cilinder vervangt de mechanische profielcilinder van uw bestaande deur. Zonder veel moeite wordt de aanwezige mechanische cilinder vervangen door deze draadloze cilinder. De combinatie van de cilinder met het codebedienpaneel zorgt voor een draadloze toegang. De draadloze verbinding komt tot stand via een code die wordt ingevoerd op het codebedienpaneel. De draadloze verbinding bevat een tweetraps controle tussen cilinder en codebedienpaneel en is dus dubbel veilig. Voor het maken van de koppeling tussen de cilinder en het codebedienpaneel is geen computer nodig. Zowel de cilinder en paneel worden gevoed middels batterijen.

  • Eenvoudige montage: de electronische cilinder is eenvoudig te plaatsen in bestaande deuren en vervangt de bestaande mechanische cilinder. De cilinder past op alle deuren met een profielcilinder.
  • Toepassingsgebiedende cilinder is geschikt voor binnen-en buitendeuren evenals brandwerende deuren zonder de brandwerendheidsklasse te verliezen.
  • Automatische blokkeringmocht er meerdere malen een 'foutieve' code worden ingetoetst, dan zal automatisch de veiligheidsblokkering starten.
  • Weerbestendig: het codebedienpaneel heeft een beschermingsklasse van IP65 en is daarmee geschikt voor buiten. Het codepaneel kan daardoor zonder problemen naast de voordeur geplaatst worden.
  • Individuele toegang: het codebedienpaneel kan tot 999 verschillende codes vastleggen, hierdoor kan men individuele toegang verkrijgen. Codes bestaan uit maximaal 8 cijfers

 

Opmeten cilinder:
Een profielcilinder wordt gemeten vanaf het hart van de cilinder naar de buitenzijde van de profielcilinder. Dit zijn de maten A en B. Deze maten vindt je terug in de benaming van de cilinder. Je kunt de lengte van de benodigde profielcilinder meten aan uw deur door vanaf de bevestigingsschroef naar rechts en naar links te meten. Hou hierbij rekening met de dikte van uw deurbeslag. In het voorbeeld hieronder heb je een cilinder 30/30 nodig.

Standaard cilindermaat:  30 x 30 (binnen x buiten)
Afmetingen codepaneel: 92 x 51 x 27 mm (hxbxd)
Kleur:

metaal: geborzteld zilver

kunststof: zwart

Geschikt voor meerpuntssluiting?: Ja

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Het plaatsen van cilinder mer de bestelde op de electronische motor-unit
  • Plaatsen van batterijen in de motorcilinder en het codepaneel
  • Digitaal koppelen van het codepaneel aan de motorcilinder
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.