Toegangscontrole

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Mechanisch codeslot met deurklink

Dit stijlvol mechanisch codesloten is eenvoudig op de deur te plaatsen. Door het intoetsen van de juiste code is de knop te bedienen en kan de deur worden geopend.

€ 149,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Deze stijlvolle mechanische codesloten zijn eenvoudig op de deur te plaatsen en worden geleverd inclusief dagschoot met dagschootblokkering of opbouw nachtschoot en sluitkom. Door het intoetsen van de juiste code is de knop te bedienen en kan de deur worden geopend. Bij de dagschootuitvoering vergrendelt deze automatisch na het sluiten van de deur. Bij de nachtschootschootuitvoering moet deze, na het sluiten van de deur, handmatig op slot worden gedraaid. Vanuit de binnenzijde is de deur altijd via de kruk mechanisch te openen.

Afmetingen:   190 x 59 x 25 mm (hxbxd)
Doornmaat: 60 mm (geschikt voor deurdikte 36 - 64 m)
Materiaal: Aluminium of messing
Toepasbaarheid: Zowel voor links- als rechsdraaiende deuren
Voeding: Niet van toepassing (geheel mechanisch)

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar