Toegangscontrole

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Pincode/paslezer voor Flexeria motorcilinder

Fraai vormgegeven, smal codetableau met geïntegreerde paslezer voor het draadloos openen en/of sluiten van de Flexeria motorcilinder.

€ 395,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Fraai vormgegeven, smal en intelligent codepaneel met geïntegreerde MIFARE® paslezer voor het draadloos openen en/of sluiten van de Flexeria motorcilinder, oplegslot, kettingdeuropener en deurcontroller. Door het intoetsen van de juiste code of het aanbieden van een tag of pas opent de motorcilinder de deur. Programmering vindt plaats via de Flexeria-website. Het codepaneel/paslezer is IP67 waterbestendig en dus geschikt voor binnen- en buitenmontage. Verder is het paneel voorzien van geluidsindicatie en verlichting voor gebruikersvriendelijke bediening.

Afmetingen:   185 x 41 x 11 mm (hxbxd)
Communicatie met motorcilinder: draadloos
Voeding: 10 - 24 V DC
Aansluiting op voeding: 5 meter waterdicht aangegoten kabel
Protocol paslezer: MIFARE DESFire EV1 of EV2

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Configuratie van codepaneel in beheerportaal
  • Digitale koppeling van codepaneel aan motorcilinder
  • Meeleveren WAGO aansluitklemmen voor voeding
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.