Toegangscontrole

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Puck Keysafe sleutelkluis

Deze stevige metalen sleutelkluis beveiligd sleutels met een viercijferige code. Hiermee kan jij je sleutels veilig opbergen, maar tegelijk ook delen met je vertrouwde contacten zoals  gezinsleden, mantelzorgers of thuiszorg.

Deze sleutelkluis is ook te huur op maandbasis.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

€ 189,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Door middel van de viercijferige code is de sleutelkluis gemakkelijk te openen. Deze code is zelf in te stellen. Zodra familie, vrienden en/of verzorgers voor de deur staan, hoef je niet meer op te staan om de deur te openen, maar kunnen zij dit gemakkelijk zelf doen door de cijfercode in te vullen en de sleutel achter de beveiligingskap vandaan te pakken. Wanneer de sleutelkluis ontgrendeld is wordt de cijfercode automatisch weer teruggezet naar 0000 zodat niemand de cijfercode kan teruglezen. De Puck KeySafe heeft een SKG**-keurmerk. Daarmee voldoet deze aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Elk onderdeel van het kluisje is uitgebreid getoetst op zijn bijdrage aan de veiligheid. Wij raden dan ook aan om de ingestelde code goed te onthouden, want als je het wachtwoord vergeten bent wordt het een hels karwei om jouw sleutels terug te krijgen.

Afmetingen sleutelruimte:   60 x 30 x 10 mm (hxbxd)
Materiaal: Metaal (SKG** kwaliteit)
Gewicht: 1340 gram

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.