Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Doorbird

Doorbird videodeurbel met contactloos aanbellen

Contactloos aanbellen beschermt de gezondheid tegen virussen en bacteriën.

€ 895,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

De nieuwe DoorBird D2101WV videointercom maakt contactloos aanbellen mogelijk en beschermt zo de gezondheid van mensen. Bezoekers, klanten en patiënten komen door het aanraken van de deurbel niet meer in aanraking met virussen en bacteriën. Ideaal voor bijv. bedrijfsgebouwen, (kleuter)scholen, medische locaties  en kantoren. De ingebouwde sensor detecteert gebaren, zoals zwaaien en naderen van de hand, op een afstand van 10 centimeter en activeert een belsignaal bij een gong, binnenstation, naar de smartphone-app of een bedrijfstelefooncentrale. Als bewoner of medewerker kun je met de gasten praten via smartphones en tablets, ze live op het scherm zien en de deur openen via de DoorBird-app of het Doorbird A1101 binnenscherm.

Afmetingen:   31,3 x 13,1 x 4,58 cm (hxbxd)
Videoresolutie: 720 bij 1280 pixels (HD)
Kijkhoek 140o horizontaal, 100o verticaal

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Instellen wifi-code voor gebruik videodeurbel op eigen wifi-netwerk
  • Configureren instelingen voor gebruik met de Doorbird smartphone-app
  • Bij keuze voor meeleveren inbouwbehuizing wordt deze alvast voorgemonteerd

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar