Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Nest Hello videodeurbel

Mis niets meer met deze Nest Hello, die je laat weten wie er voor de deur staat. Wel zo veilig.

€ 279,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Google Nest Hello Videodeurbel laat je altijd en overal weten wie er bij jou voor de deur staat. Vervang je huidige, bedrade deurbel door deze slimme Nest Hello deurbel. De deurbel toont 24/7  beelden waardoor je op elk moment live kunt meekijkt bij wat er zaich bij de voordeur afspeelt. Daarnaast sta je met 1 druk op de knop je bezoek te woord via de ingebouwde microfoon en speakers of kies je 1 van de voorgeprogrammeerde berichten. Al het beeldmateriaal wordt opgeslagen in de cloud. Ontdek wat er eerder is gebeurd door de geschiedenis met momentopnamen te bekijken. Met een Google Nest Aware abonnement vanaf € 5,- per maand) herkent deze slimme deurbel familie en vrienden via gezichtsherkenning en ontvang je daar een aparte update van in de app.

Let op! Voor het goed functioneren van de Nest Hello is een beltrafo nodig die tenminste 16 volt levert. Standaard zijn beltrafo's in Nederland in 8 volt. Besteld dus direct een geschikte trafo mee.

 

Eigenschap Waarde
- Afmetingen: 117 x 43 x 26 mm (hxbxd)
- Videoresolutie: 1920 bij 1080 pixels (hxb)
- Kijkhoek: 160o horizontaal, 160o verticaal

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

 

 

 

Kijk ook eens naar